Na vridnom priznanju – „Svetosavskoj nagradi“ Mirjani Savanov su čestitali i dr Suzana Kujundžić Ostojić, pridsidnica Nacionalnog savita bunjevačke nacionalne manjine, i Branko Pokornić, pridsidnik Izvršnog odbora NSBNM.

Branko Pokornic Mirjana Savanov Suzana Kujundzic Ostojic

Sad imamo u našoj zajednici osobu koja je dobila najprestižnije priznanje za obrazovanje u Srbiji. Ako to pogledamo iz aspekta da je to dobijeno za segment obrazovanja na bunjevačkom jeziku, to znači da smo svi zajedno, uključujuć i koleginicu koja je priznanje dobila, uradili dobru stvar. Da smo radili kvalitetno vidi se i po broju đaka, a virujem da će ovo bit afirmativno za sve naše kolege koji se bave obrazovanjom i sve ostale koji su u Nacionalnom savitu – komentariše dr Kujundžić Ostojić.

Mirjana Savanov

Mirjana Savanov već 27 godina radi ko pedagog u OŠ „Matija Gubec“ u Dolnjem Tavankutu, a priznanje je došlo ko plod brojni nastavni i vannastavni aktivnosti.

–  Izuzetno sam zafalna pridlagačima, Nacionalnom savitu bunjevačke nacionalne manjine i pridsidnici dr Suzani Kujundžić Ostojić, koji su pridložili da budem jedan od dobitnika ove prestižne nagrade, takođe i Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koji su moj rad pripoznali i ocinili najvećom nagradom za prosvetne radnike u Srbiji.